Reset van lichaam en geest in de Gasfabriek

geplaatst in: Geen categorie | 0

Iedere donderdag geef ik om 12.00 uur 20 minuten reset van lichaam en geest. Dat doe ik in de Gasfabriek aan de Zutphense weg te Deventer, een plek waar veel innovatieve en duurzame ondernemers werken.

Ben jij op duurzaamheid en vernieuwing gericht?

 

Kom dan naar de:

 RESET van Lichaam en Geest

 

Iedere donderdag  in de grote kantine van de Gasfabriek om 12.00 uur

20 minuten opladen door lichaams-gerichte oefeningen en het leeg maken van het hoofd met als doel:

het verhogen van de creativiteit.

 

De beste invallen krijg je namelijk als je niet denkt.

 

Reacties van deelnemers:
Marcel Fortuin;
Ik ervaar het als erg positief om even iets “ongewoons” te doen. Je moet even je schroom over boord zetten en gewoon meedoen. 
Erg leuk om op een ontspannen manier even alle (tenminste heel wat) spieren te bewegen. En dan merk je toch dat met name schouder en rug vast zitten van het vele zitten/aan de computer werken. Goed dus om het even los te krijgen.

Ik heb het dus al een keer vergeleken met de deelname aan het vrijdagsgebed in Istanbul. Ondanks alle drukte en stress toch even een halfuurtje zonder telefoon, en zonder gestoord te worden, even helemaal ontspannen. Mijn ervaring is dat je daarna echt anders tegen bepaalde zaken aan kijkt. (onnodige) ballast valt weg waardoor ik minder druk ervaar in mijn werk.
Dat is het wat een halfuurtje yoga midden op de dag met je doet!
Kortom: zeker een positieve ervaring.  

Silke;

Dit is de eerste keer dat ik niet lacherig wordt van de meditatie. Ik moet de reset wel echt ’s ochtends blokken in mijn agenda anders kom ik niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *